събота, 7 април 2012 г.

Селена не причинява скандали заради корицата на Cosmopolitan



CNN направи история за Cosmopolitan, което казва, че списанието е причина за скандалите.

CNN - Cosmopolitan е малко скандален заради последната корица. Критиците твърдят, че Cosmopolitan се опитва да се възползва от младите читатели с материал, който е твърде зрял за тях.
Феновете на Селена Гомез я обичат. Серията "Магьосниците от Уейвърли Плейс" стана тийн сензация, и любима в тийнейджърските списания.
HLN на Showbiz Tonight може да каже, че най-новата корица на Селена за списание Cosmopolitan не е причината за големия скандал.Това е нейното списание Cosmopolitan, но спорът не е за снимката. Става дума за това, което е написано около Селена.Ето какво пише в списанието: 

"50 Секс съвети: Читателите споделят движения."Бившият модел Nikole Weider е ядосанa на Cosmopolitan, като ги обвинява в умишлено поставяне на Гомез и други млади звезди на корицата, за да привлече по-младите читатели.Weider казва, че по този начин, те насръчават непълнолетни момичета да практикуват това, което пише в съдържанието. "50 съвети секс съвети за палав секс, 75 секс движения, лошо секс момиче. Това е онова, което искат. Това е основата и същността на списанието, това е всичко", казва тя.На корицата на Cosmopolitan февруари е Дакота Фанинг, която не е навършила 18 години с фразата: "Това е прекалено пикантно за да пиша тук, но трябва да опитате този съвет за секс."
Weider стартира онлайн петиция в anticosmomission.com, настоявайки, че списанието е покрито с черна пластмаса.Weider добавя: "Ако поставите защитното покритие, ще попречи на малки момиченца от пет години да копуват списанието. Наистина ще помогне, ако се продават само за зряла възраст. "Както и да е, специалисти в списания на жените смятат, че с кампанията на anti-cosmo, Weider отива твърде далеч.
"Аз не мисля, че ученето за секс, веднага ще доведе до безотговорното отношение на много млади момичета. Cosmopolitan едва ли е най-шокиращoто и смущаващия начин да научите повече за секса. "
Piper Weiss, редактор на портала Yahoo!, разказва за Showbiz Tonight, че по-младата аудитория може да намери полезна информация в Cosmopolitan."Това е по-скоро като място, където момичетата могат да намерят отговори на въпросите си, чувстват се много неудобно да питат в сексуално образователните часове. Това е убежище, което можете да използвате, ако не искат да говорят за това с родителите си ", твърди Weiss.Все пак, Weider казва, че Cosmopolitan отива твърде далеч откъм сексуалното образование.
"Това списание дава изрични съвети как да направите добра [цензурирано] или в каква позиция [цензурирано]. Той поставя секса в много графично отношение ", казва Weider.По отношение на Cosmo, защитава решението си за съдържанието на списанието и решението си да поставя своите млади звезди на корицата.Представителят на Showbiz Tonight каза в изявление, "Зрели и успешни млади жени, които са представяни на техните корици на Cosmopolitan включват забавно и безстрашен дух на ревизирана информация и отразява самоувереност в области като връзки, кариера, здраве и красотата. "Weider казва, че той не е убеден и очаква федералните регулаторни органи да предприемат действия срещу списанието. 

Bижте видео:

1 коментар: