събота, 7 април 2012 г.

Повече за "Hot Mess"



След снимките на "Spring Breakers", Селена ще изиграе нова роля в филма "Hot Mess". Вижте за какво ще се разказва в новия проект на Сел.

"Hot Mess" разказва историята на четирима приятели - Алексия, Кели, Рейвън и Сидни - и голяма беда, ако те създадът интернет страница с основните правила за онлайн романтичните отношения и съвети на потребителите на Интернет.
Но, добре, нека да започнем. Кели е "момиче на момчетата." Той винаги излиза с брат си и приятелите му и беше много лесно да си падне по нея. Красив и забавен. Дори и с няколко ухажорки, Кел винаги се влюбва в неподходящия човек, с когото той почти никога не се разбира.
Рейвън привлича всички погледи. Всички момчета и всички момичета искат, искат да бъда като нея: красиви, уверени, естествени ... и както може да се изведе много флиртуващи момчета. Момичетата винаги се опитват да я покрият, така че тя да излиза с момче, без родителите й да разберат.
Сидни винаги се опитва да угоди на всички. Сид е истински. Тя започва историята за запознанства  с Дрю, красив и атлетичен мъж. Големият проблем е, че те нямат нищо общо и Сидни се чувства задължена да прави каквото не иска, като например спортни и екстремни дейности - единствено нещо, което не е нейният стил.
И накрая, Алексия - разказвачът на историята, и главния герой. Донякъде лъжеморална, с мания за организацията, без много късмет, когато става въпрос за деца и за създаване на списъци. Тя започва цялата бъркотия: една страница с полезни съвети за онлайн запознанства ... което е просто, докато приятелите стигат доста по-далеч, отколкото биха могли да си представят.
Докато замесват
бъркотията, уморени от хазарт, които са били обект любов, момичетата определят правила, които да бъдат следвани религиозно, за да се избегнат бедствията, които обичат да стават. Публикуването им в мрежата, печечели вниманието на хиляди тийнейджъри от цял ​​свят, и така започва едно приключение, за което никога не са мечтали.
След много объркване, момичетата откриват истинската стойност на тяхното приятелство, оставяйки своите страхове, несигурност, его и неговите дефекти, най-накрая разбират, че когато става дума за обич, няма безпогрешни рецепти или неизменни правила, и че в края на краищата,хората идват и си отиват, но приятелите са завинаги.

Няма коментари:

Публикуване на коментар